handlettering workshop
Handlettering workshop Creative Life

Workshop handletteren

Wil jij graag leren handletteren? Heb je zin om lekker creatief bezig te zijn of wil je gewoon graag iets nieuws leren? Schrijf je dan in voor deze leuke handlettering workshop in leeuwarden. Ik leer je stap voor stap op een ontspannen manier verschillende soorten lettertypes tekenen. Ik wil jou vooral enthousiast maken en inspireren. Ik geef je tussendoor tips. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met een quote zodat je een leuk kaartje mee naar huis kan nemen, voor in je kamer of voor een vriend(in). Alle benodigde materialen zijn aanwezig bij de workshop. Prijs is inclusief startersset.

Data

dinsdag 18 oktober

19:30 – 22:00 uur

Deze workshop is iets voor jou als je...

  • Bewonderend naar al die mooie lettertypes en quotes online kijkt, maar zelf niet weet waar je moet beginnen.
  • Wil leren hoe je verschillende lettertypes tekent en een quote opbouwt
  • Verschillende schaduwen, banners en elementen wil leren om er een geheel van te maken.
  • Tegen perfectionisme aanloopt en het eng vind om een streep op papier te zetten
  • Lekker wil ontspannen en gewoon meer creatief bezig wil zijn

Jaa leuk... maar ik heb geen mooi handschrift.

Dit hoor ik vaker 😉 Gelukkig gaat het met handlettering om het tekenen van letters, i.p.v mooi schrijven. Hierdoor blijft het lekker laagdrempelig voor iedereen.

Creatief bedrijfsuitje

Zin in een leuk personeelsuitje of teambuilding activiteit?
De workshop handletteren kan ook als groep geboekt worden. Ik kom graag langs op locatie. Eventueel kan hier door middel van woorden een bepaald thema aan gekoppeld worden. Stuur mij een berichtje of bel mij voor de mogelijkheden en een offerte.

Wil je liever met een eigen groepje vriend(inn)en een workshop volgen als verjaardags- of vrijgezellenfeest? Al dan niet op een eigen locatie, stuur mij dan een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.