Workshop

handlettering workshop
handlettering workshop Albert Heijn

Workshop basis Handlettering

De lettering workshop als onderdeel van "De Art sessions Lettering (Graffiti, Handlettering & Kalligrafie) van Maart is verzet wegens Corona, nog niet bekend wanneer dit wordt hervat.
Elke woensdag van 19:00 - 22:00. Cursusgeld voor alle lessen totaal: €25,- Meld je aan via: Info@leeuwardercollectief.nl. @Insulinderstraat 27 8921 JW Leeuwarden
-----------
* Voorlopig nog geen workshops in de planning*
Mocht je interesse hebben stuur mij dan zeker even een berichtje. Locatie: Level Up Coworking Leeuwarden. Workshop is inclusief fineliner, potlood, gum, papier, klembord en hand-out (deze mag je houden) en natuurlijk koffie of thee. De kosten zijn € 30.- p.p

Je favoriete quote in mooie lettertypes: Strak, stoer, sierlijk of modern... Of je handgeschreven boodschap op een ansichtkaart. Handlettering is hip en wordt ook wel modern kalligraferen genoemd. Wil jij dit ook graag leren? Tekende je vroeger veel maar neem je er nu de tijd niet meer voor? Of ben je gewoon opzoek om iets nieuws? In de workshop basis handlettering leer je op een ontspannen manier verschillende soorten lettertypes tekenen, wil ik jou inspireren en enthousiast maken. Het begin is misschien wat lastig maar als je eenmaal in de flow komt dan is er rust en ontspanning. Ik geef tips zodat je snel beter wordt. Uiteindelijk ga je aan de slag met een zelfgekozen quote zodat je jouw kunstwerkje mee naar huis kunt nemen. Practise makes perfect!.

Wil je liever met een eigen groepje vriend(inn)en komen als verjaardags- of vrijgezellenfeest? Al dan niet op een eigen locatie, stuur mij dan een berichtje om de mogelijkheden te bespreken. Let op, bij een kleine groep kunnen de kosten iets hoger zijn.

Zakelijke Workshop Handlettering

Zin in een leuk personeelsuitje of teambuilding activiteit?
De workshop basis handlettering kan ook als groep geboekt worden. Ik kom graag langs op locatie. Eventueel kan hier door middel van woorden een bepaald thema aan gekoppeld worden. Stuur mij een berichtje of bel mij voor de mogelijkheden en een offerte.

Onlangs heb ik een workshop handlettering gevolgd bij Linda. Zelf had ik zoiets nog nooit gedaan, maar ik leerde de basis al redelijk snel. Dit kwam door de duidelijke uitleg van Linda, ze gaf steeds middels voorbeelden aan hoe we het beste te werk konden gaan. Daarnaast is ze erg professioneel en enthousiast. Mocht je ooit de kans krijgen om een workshop te volgen bij Linda, dan zou ik zeker zeggen: Doen!!
handlettering workshop leeuwarden
Jildou Dijkstra
VGZ
Linda heeft een leuke workshop geven afgelopen vrijdag! Ze heeft handlettering een stuk makkelijker gemaakt voor mij en zal het nu ook vaker gebruiken!
Michael Prpici
Accountant
Superleuke workshop handlettering gevolgd, die Linda met veel enthousiasme en passie begeleidde
Erwin Schreiber
Online marketeer