Workshop

Ik sta op het evenement ‘Creative Life‘ in Utrecht! Hier ga ik korte Handlettering workshops geven en o.a kaartjes verkopen.

Tickets & de laatste info check: www.creativelife.nl

Tijden: 09.30 – 13.00 & 13.30 – 17.00 uur

 

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar.

Don’t miss it!

Zakelijke Workshop Handlettering

Zin in een leuk personeelsuitje of teambuilding activiteit?
De workshop basis handlettering kan ook als groep geboekt worden. Ik kom graag langs op locatie. Eventueel kan hier door middel van woorden een bepaald thema aan gekoppeld worden. Stuur mij een berichtje of bel mij voor de mogelijkheden en een offerte.

Onlangs heb ik een workshop handlettering gevolgd bij Linda. Zelf had ik zoiets nog nooit gedaan, maar ik leerde de basis al redelijk snel. Dit kwam door de duidelijke uitleg van Linda, ze gaf steeds middels voorbeelden aan hoe we het beste te werk konden gaan. Daarnaast is ze erg professioneel en enthousiast. Mocht je ooit de kans krijgen om een workshop te volgen bij Linda, dan zou ik zeker zeggen: Doen!!
handlettering workshop leeuwarden
Jildou Dijkstra
VGZ
Linda heeft een leuke workshop geven afgelopen vrijdag! Ze heeft handlettering een stuk makkelijker gemaakt voor mij en zal het nu ook vaker gebruiken!
Michael Prpici
Accountant
Superleuke workshop handlettering gevolgd, die Linda met veel enthousiasme en passie begeleidde
Erwin Schreiber
Online marketeer