Lentebloesems en vrolijke dieren: Waterverf workshop

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van waterverf? Ik ben dol op het werken met waterverf en geniet van een vrije en losse stijl. Nu is het jouw beurt om deze fascinerende techniek te ontdekken!

Wat kun Je verwachten

Tijdens deze workshop duiken we in de wondere wereld van waterverf. Ik deel graag mijn passie met je. Aangezien het (bijna) pasen is en de lente begint heeft deze workshop het thema lente bloemen en diertjes. We beginnen met het aanleren van verschillende technieken, zodat je vertrouwd raakt met de materialen en methoden. Vervolgens ga je zelf aan de slag en creëer je een prachtig handgemaakt kaartje. Verwacht een gezellige chaos van creativiteit! Ik moedig je aan om je creatieve grenzen te verkennen en je eigen stijl te ontdekken. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een losse en speelse benadering die waterverf zo uniek maakt.

 Wat Je Moet Weten:

Alle benodigde materialen zijn aanwezig, dus je hoeft alleen maar je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te brengen. Of je nu ervaring hebt met schilderen of niet, deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een artistiek avontuur. Ook is er gratis koffie en thee aanwezig voor een gezellig avondje.

Datum, tijd & locatie:

 • Datum: x
 • Tijd: x
 • Investering: 35,-
 • Locatie: Level Up Coworking – Ruiterskwartier 119a, 8911 BS Leeuwarden
  Let op! Steile trap omhoog, Niet rolstoelvriendelijk.

Klaar om te schilderen, ontdekken en genieten? Doe mee!

Waterverf workshop
Handlettering

Ontdek de kunst van Handlettering!

Heb je altijd al willen leren handletteren? Of ben je gewoon op zoek naar een creatieve en leerzame ervaring? Schrijf je dan in voor onze leuke handlettering workshop in Leeuwarden.

Over de Workshop: Tijdens deze workshop neem ik je stap voor stap mee in de wereld van handlettering. Ontdek op een ontspannen manier hoe je diverse lettertypes kunt tekenen. Mijn doel is jou te enthousiasmeren en inspireren en ik zal je gedurende de workshop handige tips geven.

Wat kun je verwachten: Je leert een heleboel lettertypes en banners tekenen en maakt uiteindelijk je eigen quote. (Je kunt vooraf aan de workshop ook alvast zelf opzoek gaan naar een korte quote, zin of woord.) Je gaat naar huis met een prachtig handgemaakt kaartje, perfect voor in je kamer of om cadeau te doen aan een vriend(in). Alle benodigde materialen zijn aanwezig en de prijs is inclusief een handige startersset (potlood, gum, fineliner, klembord). Ook is er gratis koffie & thee aanwezig zodat we gezellig kunnen tekenen samen.

Datum, tijd, prijs en locatie

 • Datum: vrijdag 24 mei van 19:00 – 21:30*
 • Investering: 35,-
  Locatie: Level Up Coworking – Ruiterskwartier 119a, 8911 BS Leeuwarden
  Let op! Steile trap omhoog, Niet rolstoelvriendelijk.

*workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen

Deze workshop is geschikt voor jou als:

 • Je bewonderend kijkt naar prachtige lettertypes en quotes online, maar niet weet waar je moet beginnen.
 • Je graag wilt leren hoe je verschillende lettertypes kunt tekenen en een quote kunt opbouwen.
 • Je diverse schaduwen, banners en decoratieve elementen wilt leren om je creaties tot leven te brengen.
 • Je worstelt met perfectionisme en terughoudendheid om een pen op papier te zetten.
 • Je wilt ontspannen en je creatieve kant wilt verkennen.

Twijfels over je handschrift? Geen probleem! Het mooie van handlettering is dat het draait om het tekenen van letters, niet om perfect schrijven. Wees gerust, deze workshop is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je handschrift.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kunst van handlettering! Samen gaan we creatief aan de slag en ontwikkel je vaardigheden die je nog lang zult koesteren. Vragen? Stuur mij gerust een berichtje.


Jungle Penselen: Tropische Planten in Waterverf

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van waterverf? Ik ben dol op het werken met waterverf en geniet van een vrije en losse stijl. Nu is het jouw beurt om deze fascinerende techniek te ontdekken!

Wat kun Je verwachten

Tijdens deze workshop duiken we in de wondere wereld van waterverf en planten! Heb jij zin om mooie (tropische) planten te schilderen, denk aan een monstera, een palm blad of ga je liever voor de ‘pannenkoek plant’?  We beginnen met het aanleren van verschillende technieken, zodat je vertrouwd raakt met de materialen en methoden. Vervolgens ga je zelf aan de slag en creëer je een prachtig handgemaakt kaartje. Verwacht een gezellige chaos van creativiteit! Ik moedig je aan om je creatieve grenzen te verkennen en je eigen stijl te ontdekken. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een losse en speelse benadering die waterverf zo uniek maakt.

 Wat Je Moet Weten:

Alle benodigde materialen zijn aanwezig, dus je hoeft alleen maar je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te brengen. Of je nu ervaring hebt met schilderen of niet, deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een creatief (planten) avontuur. Ook is er gratis koffie en thee aanwezig..

Datum, tijd & locatie:

 • Datum: x
 • Tijd: x
 • Investering: 35,-
 • Locatie: Level Up Coworking – Ruiterskwartier 119a, 8911 BS Leeuwarden
  Let op! Steile trap omhoog, Niet rolstoelvriendelijk.

Klaar om te schilderen, ontdekken en genieten? Doe mee!

Waterverf workshop

Wil je liever met een eigen groepje vriend(inn)en een workshop volgen als verjaardags- of vrijgezellenfeest? Al dan niet op een eigen locatie, stuur mij dan een berichtje met het aantal personen, de locatie en verdere informatie.

Creatief bedrijfsuitje

Zin in een leuk personeelsuitje of teambuilding activiteit?
De workshops kunnen ook als groep geboekt worden. Ik kom graag langs op locatie. Eventueel kan hier door middel van woorden een bepaald thema aan gekoppeld worden. Stuur mij een berichtje of bel mij voor de mogelijkheden en een offerte.