Handlettering workshop op Creative Life

Ik ben aanwezig op het Creative Life event; 12, 13 en 14 november 2021 Werkspoorkathedraal Utrecht 10.00 - 17.00 uur

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling... en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar.
Don't miss it!

Being creative is not a hobby,
it's a way of lifeHandlettering Workshop

Wil jij graag leren handletteren? Heb je zin om lekker creatief aan de slag te gaan of gewoon opzoek naar wat nieuws? Schrijf je dan in voor deze leuke handlettering workshop. Ik leer je stap voor stap op een ontspannen manier verschillende soorten lettertypes tekenen. Ik wil jou vooral enthousiast maken en inspireren. Ik geef je tussendoor tips. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met een quote zodat je een leuk kaartje mee naar huis kan nemen, voor in je kamer of voor een vriend(in).

Wil je liever met een eigen groepje vriend(inn)en een workshop volgen als verjaardags- of vrijgezellenfeest? Al dan niet op een eigen locatie, stuur mij dan een berichtje om de mogelijkheden te bespreken. Let op, bij een kleine groep kunnen de kosten iets hoger zijn.

Zakelijk

Zin in een leuk personeelsuitje of teambuilding activiteit?
De workshop basis handlettering kan ook als groep geboekt worden. Ik kom graag langs op locatie. Eventueel kan hier door middel van woorden een bepaald thema aan gekoppeld worden. Stuur mij een berichtje of bel mij voor de mogelijkheden en een offerte.

Gister leuke en gezellige workshop Handlettering gehad. De geleerde stof, kon ik toepassen. Blij met het resultaat.
Baukje de Vries
Een leuke en inspirerende handlettering cursus gevolgd die uitdagend, maar niet te moeilijk is! 😊
Tjitske Cnossen