Geboortekaarten

Linda Koster / Geboortekaarten
Geboortekaartje op maat aquarel illustratie

Unieke geboortekaartjes voor avonturiers

Gefeliciteerd! Je wordt papa of mama. Bij dit grote nieuws hoort natuurlijk een uniek kaartje. Hiervoor ontwerp ik kleurrijke handgeschilderde waterverf illustraties. Speciaal voor de avontuurlijke ouders creëer ik unieke geboortekaartjes die jouw passie voor avontuur weerspiegelen.

 

Op maat gemaakt

Elke kaart is een kunstwerk op zich, handgeschilderd met zorg en aandacht voor detail. Of je nu een specifieke locatie, een favoriet avontuur, of een bijzonder moment wilt vastleggen, ik maak een geboortekaartje dat net zo uniek is als jouw kleintje.

 

Standaard collectie

Binnenkort lanceren we een collectie standaard geboortekaartjes, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een snelle en stijlvolle oplossing. Houd onze pagina in de gaten voor updates!

 

Het ontwerp proces

Heb je al ideeën hoe het geboortekaartje eruit mag komen te zien? 

 1. Aanvraag & keuzes: Wil je een enkele kaart of een gevouwen kaart? Heb je een voorkeur voor het formaat: vierkant, langwerpig of A6? Wil je goudfolie op de voorkant toevoegen? En hoeveel kaarten wil je laten drukken (50, 75, 100)? Op basis van deze informatie maak ik een offerte. De kosten zijn inclusief drukkosten en bruine kraft envelop.

 2. Ontwerp: Als je enthousiast bent hoor ik graag meer over je verdere wensen en ideeën. Je vult een aantal vragen in per mail en bespreken dit telefonisch. Daarna ga ik bezig met het ontwerp. Wil je de enveloppen alvast ontvangen? Laat het dan even weten.

 3. Na de Geboorte: Hoera, het kindje is geboren! Stuur mij snel de laatste gegevens via de mail. Ik stuur je een definitieve digitale proefdruk ter controle. Controleer deze versie goed. Na jouw akkoord gaat de kaart naar de drukker met een levertijd van 1-4 werkdagen.

   

 4. Prijsindicatie

  Een op maat gemaakt geboortekaartje is inclusief kraft enveloppen. Je kunt dit verder uitbreiden met bijpassende sluitstickers, postzegels en posters.

  Dit is een indicatie van de kosten:

  • 50 stuks enkele geboortekaarten op mooi dik structuurpapier: vanaf € 286,- incl. btw
   • Dit is inclusief:
    • Ontwerp op maat + digitaliseren
    • Drukwerk kaarten
    • Kraft enveloppen

Heb je interesse in het op maat laten maken van een geboortekaartje? Stuur mij dan een mailtje met de antwoorden van het kopje aanvraag & keuzes en ontvangt vrijblijvend een offerte per mail.