Linda

Over mij

Aloha, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! ik ben Linda Koster, freelance grafisch vormgever en handlettering artist uit Leeuwarden. Momenteel werk ik in een hippe Coworking space (Level Up) met andere creatieve ondernemers (animatie, tekstschrijvers, app bouwers etc.). Daarnaast werk ik thuis of ben ik bij een klant.

Ik ben creatief, enthousiast en een doorzetter. Iemand omschreef mij als bescheiden en toch pittig, daar kan ik mij wel in vinden. Mooie en goede ontwerpen maken waar de klant ook blij van word, dat vind ik vet!

Letters tekenen, als kind deed ik dit al! Een van mijn favoriete vakken was dan ook mooi schrijven! Ook tijdens de lessen op de middelbare tekende ik graag (graffiti) letters in mijn schrift. Tijdens mijn studie Communicatie met als specialisatie Grafisch Design leerde ik vooral digitaal werken. Hier was ik o.a. bezig met logo’s, huisstijlen, typografie en heel veel marketing/communicatieplannen. Begin 2017 ontdekte ik handletteren.

De persoonlijke waarden innerlijke rust, vrijheid, authenticiteit en verbinden vind ik erg belangrijk. Ik heb me erg veel verdiept in persoonlijke ontwikkeling, NLP, mindfulness, meditatie & minimalisme. Hier lees ik graag over! Daardoor besloot ik dat ik meer wil doen wat ik echt leuk vind en begon mijn eigen bedrijf: Linda Koster Vormgeving. Een plek om mijn creatieve gedachtes en ideeën tot leven te brengen en ondernemers op grafisch design en handlettering gebied een stap verder te helpen.

Naast vormgeving heb ik een passie voor modellenwerk: Samen met een team een mooi beeld neerzetten, ik krijg er enorm veel energie van! Ook hou ik van reizen. Op avontuur gaan en nieuwe dingen ontdekken. Mooie natuur, nieuwe culturen, mensen, de taal. Het liefst leg ik dit ook vast met mijn camera. Maar ik kan ook genieten van een chill avondje thuis met een jogging broek aan en een kop warme thee! Wintersport vind ik fantastisch, de surf cultuur super chill en ben aan het leren kitesurfen! Een combinatie van reizen en ondernemen lijkt me dan ook nog steeds erg aantrekkelijk.

Linda Koster Vormgeving