Linda

Over mij

Aloha, Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! ik ben Linda Koster, freelance grafisch vormgever en handlettering artist uit Leeuwarden. Momenteel werk ik meestal in een hippe coworking-space met andere creatieve ondernemers (animatie, tekstschrijvers, app bouwers etc.). Daarnaast werk ik thuis of ben ik bij een klant.

Ik ben creatief, enthousiast en een doorzetter. Iemand omschreef mij als bescheiden en toch pittig, daar kan ik me wel in vinden. Ik vind het leuk om mooie ontwerpen te maken waar de klant ook blij van wordt.

Letters tekenen, als kind deed ik dit al! Een van mijn favoriete vakken was dan ook (mooi) schrijven! Ook tijdens de lessen op de middelbare tekende ik graag (graffiti) letters in mijn schrift. Tijdens mijn studie Communicatie met als specialisatie Grafisch Design leerde ik vooral digitaal werken. Hier was ik o.a. bezig met logo’s, huisstijlen, typografie en heel veel marketing/communicatieplannen. Begin 2017 ontdekte ik handlettering.

De persoonlijke waarden gelukkig zijn, vrijheid en gezondheid vind ik erg belangrijk. Ik heb me erg veel verdiept in persoonlijke ontwikkeling, NLP, mindfulness, meditatie (doe ik nog steeds) & minimalisme. Ik lees hier graag over! Ik besloot dat ik meer wil doen wat ik echt leuk vind en begon mijn eigen bedrijf: Linda Koster Vormgeving. Een plek om mijn creatieve gedachtes en ideeën tot leven te brengen en ondernemers op grafisch design en handlettering gebied een stap verder te helpen.

Naast vormgeving heb ik een passie voor modellenwerk: Gekke bekken trekken voor een camera of juist een hele serieuze emotie 😉 samen met een team een mooi beeld neerzetten, ik krijg er enorm veel energie van! Ook hou ik van reizen. Op avontuur en het ontdekken van mooie natuur, nieuwe culturen, mensen, de taal. Het liefst leg ik dit ook vast met mijn camera. Maar ik kan ook genieten van een chill avondje thuis met een jogging broek aan en een kop warme thee! Wintersport vind ik fantastisch, de surf cultuur super chill en ben aan het leren kitesurfen! Een combinatie van reizen en ondernemen lijkt me dan ook nog steeds erg aantrekkelijk.

Linda Koster Vormgeving