Creative Life

Linda Koster / Creative Life

Linda Koster Vormgeving op Creative Life

Vorig jaar stond ik voor het eerst op Creative Life, wat een feest was dat! 3 dagen knallen met het verkopen van mijn art en workshops. Ik heb erg genoten van alle leuke reacties en gesprekken. Dit jaar in November zijn we er weer bij! Meer informatie over dit evenement vind je op de website  van Creative Life.

Leer handletteren

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het tekenen van creatieve letters. Tussendoor geef ik je tips en wil ik je vooral enthousiast maken. Door het tekenen word je lekker zen, het hoeft allemaal niet perfect. Ik leg ook uit hoe ik de compositie van een quote (zin) maak. Dit kun je nadoen of zelf iets moois (na)maken zodat je een leuk handgeletterd (kerst)kaartje mee naar huis kunt nemen. Al het benodigde materiaal is aanwezig.

Experimenteren met waterverf

A creative mess. Zin om lekker met waterverf aan de slag te gaan? Ik vind het heerlijk om hiermee te werken en hou zelf van een losse stijl. Ik wil jou dit ook laten ontdekken. Ik leer je eerst een aantal technieken zodat je kunt wennen aan de materialen. Daarna ga je zelf aan de slag om een leuk kaartje te maken. Al het benodigde materiaal is aanwezig.