Workshop

handlettering workshop
handlettering workshop Albert Heijn

Workshop basis Handlettering

Volgende Handlettering workshop geef ik op 18 Maart en is onderdeel van de "Art sessions Lettering" (Graffiti, Handlettering & Kalligrafie)
. 4 t/m 8 maart, elke woensdag van 19:00 - 22:00. Cursusgeld voor alle lessen totaal: €25,- Meld je aan via: Info@leeuwardercollectief.nl. @Insulinderstraat 27 8921 JW Leeuwarden
-----------
De volgende datum is nog niet bekend. Mocht je interesse hebben stuur mij dan zeker even een berichtje. Locatie: Level Up Coworking Leeuwarden. Workshop is inclusief fineliner, potlood, gum, papier, klembord en hand-out (deze mag je houden) en natuurlijk koffie of thee. De kosten zijn € 30.- p.p

Je favoriete quote in mooie lettertypes: Strak, stoer, sierlijk of modern... Of je handgeschreven boodschap op een ansichtkaart. Handlettering is hip en wordt ook wel modern kalligraferen genoemd. Wil jij dit ook graag leren? Tekende je vroeger veel maar neem je er nu de tijd niet meer voor? Of ben je gewoon opzoek om iets nieuws? In de workshop basis handlettering leer je op een ontspannen manier verschillende soorten lettertypes tekenen, wil ik jou inspireren en enthousiast maken. Het begin is misschien wat lastig maar als je eenmaal in de flow komt dan is er rust en ontspanning. Ik geef tips zodat je snel beter wordt. Uiteindelijk ga je aan de slag met een zelfgekozen quote zodat je jouw kunstwerkje mee naar huis kunt nemen. Practise makes perfect!.

Wil je liever met een eigen groepje vriend(inn)en komen als verjaardags- of vrijgezellenfeest? Al dan niet op een eigen locatie, stuur mij dan een berichtje om de mogelijkheden te bespreken. Let op, bij een kleine groep kunnen de kosten iets hoger zijn.

Zakelijke Workshop Handlettering

Zin in een leuk personeelsuitje of teambuilding activiteit?
De workshop basis handlettering kan ook als groep geboekt worden. Ik kom graag langs op locatie. Eventueel kan hier door middel van woorden een bepaald thema aan gekoppeld worden. Stuur mij een berichtje (linda@lindakoster.com) of bel mij voor de mogelijkheden en een offerte.

  • Workshop 2,5 uur
  • Incl. potlood, gum, fineliner, papier & klembord
  • De tickets zijn non-refundable: bij verhindering kun je deze overdragen / doorverkopen aan iemand anders
  • De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen
Onlangs heb ik een workshop handlettering gevolgd bij Linda. Zelf had ik zoiets nog nooit gedaan, maar ik leerde de basis al redelijk snel. Dit kwam door de duidelijke uitleg van Linda, ze gaf steeds middels voorbeelden aan hoe we het beste te werk konden gaan. Daarnaast is ze erg professioneel en enthousiast. Mocht je ooit de kans krijgen om een workshop te volgen bij Linda, dan zou ik zeker zeggen: Doen!!
handlettering workshop leeuwarden
Jildou Dijkstra
VGZ
Linda heeft een leuke workshop geven afgelopen vrijdag! Ze heeft handlettering een stuk makkelijker gemaakt voor mij en zal het nu ook vaker gebruiken!
Michael Prpici
Accountant
Superleuke workshop handlettering gevolgd, die Linda met veel enthousiasme en passie begeleidde
Erwin Schreiber
Online marketeer
"Op het Hogeland festival heb ik de workshop handlettering mogen volgen van Linda Koster.
Letters hebben mij altijd gefascineerd. Als ik foldermateriaal zie, zie ik aan de letter van welk bedrijf het is. Mijn handschrift is niet super maar dat maakt voor handlettering eigenlijk niet uit, het is namelijk meer tekenen van letters. Door de workshop heb ik geleerd hoe simpel het kan zijn om letters een boodschap mee te geven door vormgeving en dat het niet eng is om stijlen te durven combineren, je kan de boodschap er mee versterken. Op een luchtige manier hebben we in (helaas) maar 45 minuten geleerd om verschillende soorten letters te verdikken en een heel ander aanzicht mee te geven. Met alleen een fineliner, gum en potlood hebben we met woorden en letters mogen stoeien. Met passie voor haar vaardigheden en haar leuke manier van overdragen was de tijd te snel om. Misschien een andere keer weer. Dus als je een keer de kans krijgt... Altijd leuk om voor jezelf te volgen of voor een zakelijke presentatie."
Handlettering workshop linda
Willem Brons
Gemeente Hogeland