Lettering

Linda Koster / Lettering

Muurtekening

Muurtekening 'The future depends on what you do today'

Raamtekening

raamtekening

Krijtbord

IMG_3407

Van Krijtbord op maat tot Muurtekening

Het was je vast al opgevallen, maar ik teken dus heel graag letters! Wil jij ook een uniek en stoer handgeschreven krijtbord? Voor op een bruiloft of misschien wel voor een (foodtruck) festival of business evenement.  Of ga jij liever voor een handgemaakt menu mét illustraties voor je horeca zaak, zodat je gasten gelijk trek krijgen. Ook kan je jouw bedrijf in de spotlights zetten met een mooi gedecoreerd raam met krijtstiften! Laat mij weten wat je ideeën zijn en wie weet kan ik het uitvoeren!

  • Krijtborden
  • Raamtekeningen
  • Muurtekeningen


Bruiloft

Trouwplannen? Gefeliciteerd! Dan zijn jullie vast ook aan het nadenken over de decoratie. Verwelkom je gasten op de trouwlocatie en feestlocatie met een handgeschreven welkomstbord. Maak je gasten wegwijs naar de photobooth of laat ze zien waar de bar is. Het is super leuk om het bord op een schildersezel neer te zetten en te decoreren met klimop of bloemen. Het is mooi om speelse en strakke letters te combineren, dit kan persoonlijk worden afgestemd. Naast krijtborden kan ik ook handlettering toepassen op wegwijzers, handgeschreven tafelkaartjes, (glazen) enveloppendoos of een menukaart.

Muurtekening, Krijtbord en Sign painting

Wil jij je bedrijf extra laten opvallen? Kies voor Lettering op de muur. Een heel strak en zakelijk ontwerp of een creatievere muur met illustraties. Ik maak krijtborden en wandtekeningen voor jou restaurant, café of winkel. Dit zorgt voor een persoonlijke touche aan het bedrijf, maar kan ook dienen als aandachtstrekker. Het straalt een ambachtelijk gevoel uit.

Heeft jouw bedrijf een krijtbord staan die wel een oppepper kan gebruiken? Of wil je gewoon iemand hebben die dit voor jou kan bijhouden? Neem dan contact met mij op!

Wil je liever tips voor je werknemers zodat ze het krijtbord zelf kunnen maken? Dan kan ik langskomen voor een handlettering workshop.